Mesajul Majestății Sale de Ziua Mondială a Crucii Roșii și Semilunii Roșii - 8 mai 2022

Mesajul Majestății Sale de Ziua Mondială a Crucii Roșii și Semilunii Roșii - 8 mai 2022

23:44 08.05.2022
0

Sărbătorim astăzi puterea umanității.

Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii recunoaște munca noastră pentru a face România și lumea întreagă un loc mai bun pentru fiecare.

În ultimele luni, comunitățile locale au ajutat în mod admirabil pe refugiații din Ucraina. Voluntarii Crucii Roșii Române sunt mereu la punctele de frontieră și în centrele de refugiați, pentru a oferi protecție, sprijin, informații și articole de primă necesitate.

Sunt mândră de mobilizarea umanitară pe care o văd în țara noastră! Generozitatea societății românești mă face să cred în puterea binelui.

Mulțumesc partenerilor Crucii Roșii Române pentru donații și sprijin! Mulțumesc voluntarilor, care onorează misiunea organizației noastre, mai ales în aceste momente tragice.

Voi arătați că, într-adevăr, umanitatea nu are frontiere.

La mulți ani!

Margareta

Custodele Coroanei române

Preşedintele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România

Distribuie articol

8 mai 2022


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă