Margareta. Trei decenii ale Coroanei - volum aniversar dedicat Majestății Sale la 30 de ani de la sosirea în România

Margareta. Trei decenii ale Coroanei - volum aniversar dedicat Majestății Sale la 30 de ani de la sosirea în România

08:30 13.01.2020
0

Curtea Veche Publishing aduce un nou titlu regal, sub semnătura Sandrei Gătejeanu-Gheorghe: “Margareta. Trei decenii ale Coroanei”.

Volumul va fi lansat la librăria Cărturești Carusel din Capitală vineri, 17 ianuarie 2020, la ora 18, în prezența Majestății Sale Margareta și a Familiei Regale. Vor fi prezente personalități din țară și din străinătate care iau parte la sărbătorirea celor 30 de ani de la venirea Custodelui Coroanei în țară.

Alături de acest volum va fi lnsat și Lumea Majestății Sale, o carte extraordinară publicată de Editura Corint și a fost coordonat de profesorii Alexandru Muraru și Daniel Șandru, o culegere de 45 de eseuri semnate de personalități din România și străinătate.

Distribuie articol

Cartea face parte din Colecția Regală a Editurii Curtea Veche. Ea prezintă, în 30 de scurte capitole alcătuite din text, fotografii și documente, jurnalul fiecăruia dintre cei 30 de ani petrecuți de Majestatea Sa Margareta și de Familia Regală în țară, din ianuarie 1990 până astăzi.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă