Mihai Firică: România de astăzi are nevoie de o nouă generație care să își asume, cu viziune și curaj, proiectul schimbării

Mihai Firică: România de astăzi are nevoie de o nouă generație care să își asume, cu viziune și curaj, proiectul schimbării

12:24 13.08.2020
0

Cred în forța tinerilor de astăzi de a schimba în bine societatea, de a modela instituțiile pentru a fi în interesul fiecărui cetățean și al comunității, de a deschide noi căi către cunoaștere și dezvoltare. România de astăzi are nevoie de o nouă generație care să își asume, cu viziune și curaj, proiectul schimbării în integralitatea sa. Este necesar ca toate generațiile să lucreze împreună pentru România, pentru toți cei care nu au renunțat la visul de a construi o țară modernă, în care toți să simțim că se poate trăi mai bine, în libertate.

Au rămas în memoria colectivă cuvintele Regelui Mihai I al României despre datoria noastră către tineri: „Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe ţara pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri.“ Să ne ghidăm după această viziune în fiecare zi!

Tuturor celor care sunt sau se simt tineri, indiferent de vârstă sau de locul în care se află, le adresez o urare care izvorăște dintr-o dorință personală: SĂ RĂMÂNEȚI MEREU TINERI!

Mihai Firică

Distribuie articol

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a desemnat, în 1999, data de 12 august pentru marcarea Zilei internaţionale a tineretului, Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă, adoptată de Organizaţia Naţiunilor Unite la 25 septembrie 2015, stabileşte un cadru global pentru eradicarea sărăciei şi realizarea dezvoltării durabile până în anul 2030, pe baza Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului (ODM).


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă