O garanție a dezvoltării comunei Maglavit: Marius Mureșan, candidat PNL pentru funcția de primar și o platformă de viitor

O garanție a dezvoltării comunei Maglavit: Marius Mureșan, candidat PNL pentru funcția de primar și o platformă de viitor

19:55 07.08.2020
0

Votul la viitoarele alegeri locale al cetățenilor din comuna doljeana Maglavit este decisiv pentru șansa dezvoltării comunității, prin alegerea unui primar cu voință. Marius Mureșan, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Maglavit, susține că nivelul de trai al locuitorilor depinde de proiecte de dezvoltare. Un program realist, pornind de la cele mai importante probleme ale cetățenilor până la cele care pot promova localitatea în cele mai impotante din sudul județului. Dezvoltarea rețelei de apă, a rețelei de canalizare, amenajarea de rampe pentru colectarea și selectarea deșeurilor, modernizarea târgului de săptămână, reabilitarea fântănilor sau modernizarea târgului de săptămână sunt priorități pentru tănărul lidebarl Marius Mureșan. Alături de o echipă de consilieri PNL, determinată să relansaze localitatea, Marius Mureșan propune o Platformă electorală pe care speră ca majoritatea locuitorilor să o susțină pentru dezvoltarea Maglavitului.

Distribuie articol

MARIUS MUREȘAN, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Maglavit - Platformă electorală 2020-2024:

Dezvoltarea rețelei de alimentare cu apă curentă prin forarea de puţuri noi in satul Maglavit precum si punerea in funcţiune a unei staţii de pompare si realizarea branşamentelor in satul Hunia;

Realizarea reţelei de canalizare în întreaga comună,cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile;

Întreţinerea tuturor drumurilor comunale pentru a fi in stare optimă de utilizare pâna la finalizarea lucrărilor de canalizare .

Asfaltarea drumurilor din localitate, după introducerea canalizării, prin atragerea de fonduri europene nerambursabile.

Amenajarea unei rampe in vederea colectarii si sortarii deşeurilor menajere in sistem centralizat pentru scăderea costului plătit de locuitorii comunei.

Extinderea reţelei de iluminat public precum si realizarea unui parc cu panouri fotovoltaice .

Modernizarea si dezvoltarea târgului de săptamână menit să asigure o piață de desfacere pentru producătorii locali .

Sprijinirea fermierilor din localitate în vederea obţinerii de subvenţii si fonduri europene pentru dezvoltare .

Accesarea de fonduri pentru cadastrarea gratuită a terenurilor;

Implicarea tinerilor in stabilirea uni plan de promovare a comunei;

Realizarea unui climat propice pentru învaţământul primar şi gimnazial prin modernizarea şi dotarea instituţiilor de învăţământ .

Recunoaşterea, sprijinirea și promovarea valorilor comunei și a tinerilor talentați;

Amenajarea unor noi locuri de joacă pentru copii.

Construirea unei baze sportive în satul Hunia , precum şi înterţinerea celor existente din Maglavit.

Reabilitarea fântânilor publice.

Transformarea terenurilor nefolosite în coridoare verzi prin plantarea de pomi pentru oxigen , infrumuseţarea peisajului şi evitarea eroziunii solului.

Crearea unei oferte investiţionale atractive, oferind facilităţi pentru atragerea de investitori si investiţii: prin scutirea de taxe si impozite in temeiul legii, pentru crearea de noi locuri de muncă și pentru dezvoltarea unor activități cu specific productiv .

Promovarea Mănăstirii Maglavit in circuit turistic religios;

Construirea-amenajarea unor capele in incinta bisericilor din Maglavit şi Hunia.

Dotarea parcului auto al primariei in funcţie de nevoile locuitorilor: vidanjă, buldoexcavator, tractor, remorcă etc.;Posibilitatea locuitorilor comunei de a închiria contra-cost utilajele primăriei .

Concesionarea izlazului de către crescătorii de animale cu scopul dezvoltării numărului de animale precum şi evitarea distrugerii culturilor agricole ale micilor fermieri.

Înfiinţarea unui aşezământ pentru persoanele vârstnice .

Crearea unei platforme on-line la nivelul Primariei Maglavit, pentru informarea cetaţenilor, precum și pentru plata impozitelor și taxelor locale.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă