Liberalul Nicolae Giugea, principalul rival al Olguței Vasilescu: Adversarul meu este PSD-ul și administrația coruptă

Liberalul Nicolae Giugea, principalul rival al Olguței Vasilescu: Adversarul meu este PSD-ul și administrația coruptă

23:47 01.08.2020
0

Liberalii craioveni vor da bătălia cu administrația de tip Olguța Vasilescu-Manda mizând pe experiența și forța profesorului universitar Nicolae Giugea, deputat și fost prefect de Dolj. După o competiție internă, finalizată cu un sondaj de opinie, la începutul lunii martie PNL Craiova l-a desemnat pe deputatul Giugea drept candidat pentru Primăria Craiova. Ieri, în urma negocierilor fără un rezultat concret purtate cu PLUS și USR la nivelul organizațiilor județene, decizia PNL a fost de a merge cu un canidat propriu în competiția pentru Primăria Craiova. Fostul premier Dacian Cioloș, lider al PLUS, a fost cel care a decis ca partidul său să nu intre în alianță locală cu PNL la nivelul județului Dolj. În mod surprinzător, Cioloș a luat această decizie în timp ce liderii PNL și USR-PLUS anunțau că s-au înțeles la București pentru a-l susține pe Nicușor Dan și au împărțit sectoarele din Capitală.

Reacția lui Nicolae Giugea a fost de a anunța că atacurile împotriva sa provenite dinspre potențialii aliați de la Dolj arată că PSD are o influență foarte mare și că liberalii au forța de a o împiedica pe Olguța Vasilescu să revină la Primăria pe care a părăsit-o pentru un loc sigur de parlamentar.

Distribuie articol

Nicolae Giugea, candidatul PNL pentru funcția de primar al Craiovei: Negocierile pentru unificarea dreptei la Craiova au eșuat. Atât PNL, cât și PLUS vor avea candidați proprii. Am sperat până în ultima clipă că vom reuși să depășim divergențele dintre cele două partide. Este motivul pentru care nu am răspuns atacurilor, de cele mai ori suburbane, care au venit dinspre PLUS. De altfel, în toată această perioadă, două partide m-au atacat sistematic - PSD și PLUS. Pe diferite căi mi s-a transmis că principala piedică în calea alianței este persoana mea și, mai ales, atitudinea mea prea combativă față de PSD. Dacă prețul unei alianțe este să nu deranjăm PSD-ul, atunci înseamnă că acea alianță nu merită făcută.

În continuare, în această campanie, adversarul meu este PSD ul și administrația coruptă pe care acest partid a impus-o în Craiova.

Nu voi ataca celelalte partide de dreapta și nu le voi raspunde atacurilor, chiar dacă acestea sunt mincinoase și suburbane. Vreau să scutesc electoratul de dreapta de spectacolul unor partide care, în loc să se unească, se păruiesc sub privirile amuzate ale PSD.

Îi chem alături de mine pe toți cei care vor să îndepărteze PSD de la conducerea Craiovei.

Împreună #Îndreptăm_Craiova


Sursa: Nicolae Giugea
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă