Leximag,  ton propre dictionnaire

Leximag, ton propre dictionnaire

07:23 01.03.2021
0

Vladimireștii din clasa a IX-a B au participat la un atelier de lucru în cadrul căruia au învăƫat cum să îşi creeze propriul dicƫionar cu ajutorul aplicaƫiei LEXIMAGE, în vederea dezvoltării vocabularului în limba franceză și a unei memorări mai eficiente.

Distribuie articol

Pandurii clasei a IX- a E au creat un dicționar literar al scriitorilor literaturii române, în vederea identificării relaţiilor dintre opera literară studiată şi contextul cultural în care a apărut aceasta.

De asemenea, integrarea noilor tehnologii în procesul de predare/învăƫare se numără printre obiectivele acestui atelier de lucru.

Activitatea a fost coordonată de profesoarele Loredana Mitrache şi Mădălina Stancu punând în valoare metodele dobândite în urma cursului de formare Les outils numériques pratiques pour faciliter la vie du professeur/Intégrer des jeux et des activités créatives en classe, efectuat la Cavilam Vichy Alliance Française, în cadrul proiectului ERASMUS + KA1: „ÎNVĂȚARE ȘI PREDARE ACTIVĂ PRIN INTERMEDIUL UNEI ABORDĂRI INTEGRATE –AKTIV”, nr de referință 2019-1-RO01-KA101-061945.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă