Jandarmii gorjeni au returat un portofel cu acte şi bani

Jandarmii gorjeni au returat un portofel cu acte şi bani

15:10 14.09.2020
0

La sediul Postului de Jandarmi Montani Rânca s-a prezentat o persoană din Braşov care a relatat că în timp ce se plimba în zona telescaunului din Rânca a găsit un portofel care conţinea carduri (de acces la unităţi comerciale şi de sănătate) şi sumele de 1100 lei şi 35 euro.

Distribuie articol

Jandarmii montani au preluat portofelul cu bunurile din el, şi au demarat acţiunea de identificare a proprietarului. Au informat prin intermediul unei aplicaţii electronice cabanierii să identifice proprietarul dacă se mai află în zona montană, au accesat contul de socializare al persoanei al căreu nume era trecut în carduri, lăsând un mesaj ca acesta să se prezinte să ridice portofelul cu bunurile.

Urmare a activităţilor desfăşurate, după aproximativ 3 ore la sediul Postului Montan de Jandarmi s-a prezentat o persoană de 31 ani, domiciliată în comuna Livezile din judeţul Mehedinţi, care după ce i s-a stabilit identitatea, a transmis exact conţinutul portofelului, acesta intrând în posesia bunului pierdut.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă