Încă un medic din Craiova a murit la spital. Chirurgul Firmilian Calotă fusese confirmat cu Covid în urmă cu o săptămână

Încă un medic din Craiova a murit la spital. Chirurgul Firmilian Calotă fusese confirmat cu Covid în urmă cu o săptămână

11:39 12.11.2020
0

Încă un medic a fost răpus de COVID-19. Un chirurg renumit din Craiova a decedat aseară, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. Este deja al treilea medic din Craiova, care este învins de COVID-19.

Distribuie articol

Medicul chirurg Firmilian Calotă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, a decedat miercuri seara în spital, unde se afla internat după ce fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Anunţul a fost făcut și pe Facebook de către foştii colegi.

"Cu deosebit regret, promoţia '74 a Colegiului Naţional 'Carol I' (fostul Liceu 'Nicolae Bălcescu' din Craiova) anunţă trecerea în nefiinţă a colegului lor dr. Calotă Firmilian!", a scris unul dintre colegi.

Fost director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, Firmilian Calotă era profesor universitar la Facultatea de Medicină din Craiova, avea 66 de ani şi fusese depistat pozitiv la noul coronavirus în urmă cu o săptămână.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă