Alexandru Cumpănaşu cere audierea tututor parlamentarilor din Olt

Alexandru Cumpănaşu cere audierea tututor parlamentarilor din Olt

10:28 06.08.2019
0

Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Asociaţiei pentru Implementarea Democraţiei şi preşedinte al CNMR cere să fie audiaţi toţi parlamentarii din Olt cu privire la clanurile interlope din judeţ.

Distribuie articol

"Dragi români, astăzi la ORA 13.00 voi depune la Parchetul General o solicitare (parte a plângerii penale iniţiale) pentru audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile interlope din judeţ. Conform atribuţiilor, parlamentarii sunt reprezentanţii cetăţenilor şi au obligaţia ajutării acestora dar şi cunoaşterii problemelor din circumsctipţie. Este IMPOSIBIL ca presa de la Bucureşti să ştie mai multe despre clanurile interlope din Olt decât cei care 2 zile pe săptămână au obligaţia să culeagă informaţii despre orice probleme au cetăţenii. Este important de stabilit de către anchetatori harta clanurilor interlope din judetul Olt în acest caz. Voi solicita şi efectuarea de cercetări cu privire la posibila implicare a liderilor politici locali (membrii ai Parlamentului sau nu) iîn protejarea sau dezvoltarea acestor reţele infracţionale cărora le-a căzut victimă Alexandra şi nu numai. De asemenea, voi solicita efectuarea de cercetări împreună cu parchetul din Italia, Spania şi Marea Britanie astfel încât să se verifice în ce măsura Alexandra dar şi alte fete din judeţul Olt au căzut victime unor reţele internaţionale de trafic de persoane. Voi solicita şi lămuriri cu privire la procedura ce trebuie urmată pentru a realiza expertiza internaţională. Nu cred nici o secunda în povestea servită tot mai mult cu monstrul din Caracal care a acţionat singur. Adevărul trebuie să iasă la iveală!”, a scris Cumpănaşu pe pagina de socializare.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă