Între 11.00 – 13.00, orele seniorilor

Între 11.00 – 13.00, orele seniorilor

13:34 28.03.2020
0

SC Piețe şi Târguri Craiova SRL face un apel către tineri să respecte orele de ieşire ale seniorilor şi să nu meargă la cumpărături între orele 11 şi 13.

Distribuie articol

Potrivit Ordonanţei Militare nr. 3 din 24.03.2020, privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, „circulația persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani, în afara locuinței/gospodăriei, este permisă numai în intervalul orar 11.00 – 13.00”.

Cum pensionarii pot merge la cumpărături doar între aceste ore, persoanele care nu au împlinit vârsta de 65 de ani sunt rugate să meargă la piaţă pentru cumpărături în afara acestui interval orar, lăsând astfel intervalul orar 11.00 – 13.00 EXCLUSIV SENIORILOR DE PESTE 65 DE ANI!

În vederea respectării numărului maxim de persoane care pot fi în acelaşi timp în fiecare piaţă, precum şi pentru păstrarea unei distanţe minime de 1,5-2 metri între cumpărători, ca măsură de reducere a riscului de extindere a epidemiei de coronavirus, a fost restricţionat accesul pe anumite intrări din halele agro-alimentare, astfel încât personalul SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL să poată avea sub control numărul persoanelor care intră şi ies din pieţe.

Pentru a evita cozile care se formează la intrările din pieţe după ora 11.00, apelăm la spiritul civic al persoanelor sub 65 de ani, pe care le rugăm să nu meargă la piaţă între orele 11.00 şi 13.00, dând astfel exclusiv pensionarilor posibilitatea de a-şi face cumpărăturile în intervalul orar amintit.

Le reamintim cetăţenilor că pieţele rămân deschise, dar, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, este de preferat să evite ieșirile din locuință. Atunci când deplasarea în afara domiciliului este absolut necesară şi ajungeţi într-o piaţă, respectaţi măsurile de igienă şi protecţie recomandate de autorități, menţinând o distanță corespunzătoare față de persoanele din jurul dumneavoastră și dezinfectându-vă mâinile des.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă