Campanie umanitară pentru cetăţenii din Albania

Campanie umanitară pentru cetăţenii din Albania

08:08 02.12.2019
0

Prefectul judetului Olt, Angela Nicolae, a semnat un parteneriat cu Crucea Roșie Română – Filiala Olt, care dă startul campaniei ”SOLIDARITATE SOCIALĂ PENTRU CETĂȚENII DIN ALBANIA”

Distribuie articol

Obiective: sprijinirea la nivel local a demersului național inițiat de Crucea Roșie Română prin ”Apelul umanitar pentru Albania” lansat în vederea ajutării persoanelor afectate de cutremurul din Albania;

-organizarea unei colecte financiare, sumele strânse urmând a fi virate într-unul din conturile special deschise de Crucea Roșie Română.

"Astfel, având în vedere numărul mare de victime ale acestui dezastru natural, lansăm un apel umanitar către toți cetățenii, autorităţile și instituțiile publice locale, societăţile comerciale, organizaţiile neguvernamentale care doresc să contribuie la susținerea acestei campanii.

Donațiile pot fi făcute:

On-line pe site-ul Crucii Roşii Române;

În conturile special deschise pentru această campanie:

- RO31BRDE410SV21981334100 LEI

- RO62BRDE410SV21981684100 EUR

La sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt, b-dul Alexandru Ioan Cuza, nr.12A, Slatina, unde pot dona direct sume de bani, pe care le vor introduce personal în cutia sigilată, special înfiinţată pentru această campanie. Donatorii se pot înregistra într-un registru ce va conține numele, prenumele și semnătura acestora. Personalul responsabil cu relațiile publice din cadrul instituției va îndruma donatorii cu privire la acest demers, accesul cetățenilor în clădire urmând a se face cu respectarea regulilor interne, de luni până joi între orele 08,00-16,30 și vineri între orele 08,00-14,00.

Campania va fi deschisă în perioada 28.11.2019 – 31.12.2019.

Dorim ca prin acest demers să promovăm și să încurajăm solidaritatea socială, empatia, compasiunea și dorința de întrajutorare a semenilor noștri și mulțumim anticipat tuturor celor care vor găsi de cuviință să participe la această campanie", se arată într-un comunicat al reprezentanţilor Crucii Roşii Olt.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă