Întâlnire emoţionantă!  Doi fraţi adoptaţi s-au cunoscut după 24 de ani

Întâlnire emoţionantă! Doi fraţi adoptaţi s-au cunoscut după 24 de ani

09:04 21.09.2019
0

Fratele adoptat în America și sora adoptată în Italia, s-au întâlnit și îmbrățișat recent pentru prima dată!! Au petrecut câteva zile împreună și s-au bucurat pe deplin de frumoasa regăsire.

Distribuie articol

"Numele meu românesc a fost ASAN DANIELA, născută la data de 1 Iulie 1993 în Mangalia județul CONSTANȚA. La 4 luni am fost despărțită de părinții mei biologici și cu puțin timp înainte de împlinirea vârstei de un an, am fost adoptată de o familie minunată din Italia. Sunt în căutarea mamei, pe atunci numită MECIC CARMEN și a tatălui, ASAN MIRCEA.

Din documentele mele de adopție reiese că părinții mei locuiau în județul OLT, undeva în apropierea orașului SLATINA sau CORABIA. De asemenea se mai știe că aveam o soră numită ASAN SIMONA, născută în anul 1992. Îmi doresc așa de mult să-i găsesc!

Vă rog foarte mult să DISTRIBUIȚI anunțul meu, poate va ajunge să fie văzut și de rudele mele!! Vă mulțumesc tuturor și abia aștept să văd ce urmează a se întâmpla", a postat tânăra pe un site de socializare. Aceasta a aflat însă că mai are un frate şi revederea a fost foarte emoţionantă.

„Sunt mama adoptivă a doi minunați băieți adoptaţi din România, MECIC FLORIN CLAUDIU, născut în Corabia în anul 1995 și ALEX ZOLTAN ASZLATI, născut în Satu Mare în anul 2000. La începutul lunii aprilie am găsit această pagină și fără nici o ezitare am cerut ajutor în găsirea familiilor lor biologice. Imediat după submiterea informațiilor, mi s-a spus cum că anul trecut pe această pagină a ajuns și o tânără adoptată în Italia, la fel în căutarea familiei sale biologice. Era sora biologică a fiului nostru Florin. Imediat a urmat contactul între frați, bucuria lor a fost imensă și greu de descris. Câteva zile mai târziu am găsit și familia fiului adoptat din Satu Mare, ce mari emoții și bucurii am trăit cu toții!! Găsirea ambelor familii ne-a adus o mare liniște și pace sufletească! Acum, în sfârșit, cunoaștem trecutul și originile copiilor noștrii. Văzând frumoasele legături între copiii și familiile lor am început imediat organizarea vizitei noastre în România și Italia. Acum suntem aici cu familiile lor trăind momente pe care nici noi şi nici copiii noștri nu vor uita vreodată!! Mulțumim acestei pagini, oamenilor minunați din spatele acesteia și tuturor celor care le sunteți alături!! Cu toții schimbați destine și îndepliniți vise! Aveți tot respectul nostru!! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ajute în a merge înainte cu cât mai multe frumoase reuniuni!!! „, a povestit mama adoptivă a fratelui Danilei.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă