Incredibil! Copil de 1 an şi două luni, confirmat cu COVID 19

Incredibil! Copil de 1 an şi două luni, confirmat cu COVID 19

13:45 31.03.2020
0

Copilul în vârstă de 1 an si 2 luni, s-a aflat alături de familia acestuia, sub supravegherea forțelor de ordine publică, asigurându-se un control permanent la locația în care acestei familii i se instituise măsura izolării la domiciliu, neexistând, sub nici o formă, în urma anchetei, vreo suspiciune că persoanele izolate ar fi părăsit domiciliul.

Distribuie articol

"Precizăm că pacientul a prezentat simptomatologie și, conform procedurilor, acesta a fost internat la SJU Slatina, sub supravegherea medicilor care cunoșteau istoricul de călătorie, luându-se toate măsurile necesare în vederea asigurării unei gestionări corecte a situației. Conform procedurilor instituite, acesta a fost transportat la o unitate medicală din București.

În acest context, revenim cu rugamintea ca toți cetățenii să continue, ca și până acum, să respecte măsurile de protecție epidemiologică instituite și cunoscute, aceasta fiind cea mai eficientă modalitate de limitare a răspândirii virusului", au precizat reărezentanţii Prefecturii Olt.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă