Imagini video: Luiza, una dintre victimele criminalului Dincă, a fost răpită în timp ce vorbea la telefon

Imagini video: Luiza, una dintre victimele criminalului Dincă, a fost răpită în timp ce vorbea la telefon

22:28 11.08.2019
0

Apar din ce în ce mai multe dovezi care arată că procurorii au făcut erori mari în achetarea cazurilor de dispariție, imagini importante fiind ignorate de către procurorii DIICOT Craiova. Luiza Melencu, una dintre victimele presupusului criminal Gheorghe Dincă, a fost răpită în timp ce vorbea la telefon.

Distribuie articol

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, duminică, la Antena 3:

Vorbea cu o persoană când a intrat în mașină. Pe camera de supravegheri din zonă a fost surprinsă Luiza când ieșise de la o unitate de unde trebuia să scoată niște bani trimiși de mama ei din Anglia.

Luiza vorbea la telefon, a avut acest ghinion, poate nici nu a fost atenta foarte bine la persoana care a oprit să o ia in mașină, ca daca era mai atentă si nu vorbea la telefon poate i se parea ceva suspect si nu se urca in masina. Acest individ din ce știu eu, a trecut, a văzut-o și a întors mașina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă și poate nu urca în această mașină a groazei.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă