Imagini incredibile într-o localitate din Dolj!  Au trasat drumul peste o pisică moartă

Imagini incredibile într-o localitate din Dolj! Au trasat drumul peste o pisică moartă

14:24 31.07.2020
0

Mai multe forografii au devenit virale pe reţelele de socializare. În imaginile surprinse, se observă cum lucrătorii de la drumuri și poduri, care trasau un drum din Belcin, nu s-au deranjat să mute o pisică moartă, aflată chiar pe mijlocul arterei.

Distribuie articol

Imaginile șocante au fost făcute publice pe o rețea de socializare. “Așa ceva numai în Calopăr o să găsiți”, a scris autorul postării.

În imagini se vede cum drumarii au aplicat marcajul rutier peste cadavrul unei pisici. Reprezentanţii DRDP Craiova vor lua măsuri împotriva angajatului care a comis gafa, căruia i se va desface contractul de muncă. 

Marcajul a fost făcut pe Drumul Comunal 95, între Calopăr – Panaghia, într-o zonă fără case. Mecanicul utilajului a spus că se afla într-o pantă și nu a putut să lase utilajul în acea zonă, “pentru că o lua la vale”, din acest motiv a trasat marcajul peste cadavrul animalului mort. Reprezentanții DRDP au trimis o comise în control, în localitatea Calopăr, iar angajatului vinovat urmează să i se desfacă contractul de muncă.

“Cel care s-a dus cu utilajul nu a văzut pisica moartă? Doar se vede în fața utilajului. Este deranjant ce s-a întâmplat. Cum să treci peste un cadavru? Avem o mare problemă. Sunt zeci de câini și pisici morți care sunt împrăștiați pe asfalt”, a spus Marin Catalina, primarul localității Calopăr.

Numai după ce imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare, pisica a fost mutată de pe carosabil.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă