Militari din cadrul Batalionului 20 Infanterie Dolj, la Exercițiului PLATINUM LION 19

Militari din cadrul Batalionului 20 Infanterie Dolj, la Exercițiului PLATINUM LION 19

20:20 12.07.2019
0

Prima etapă a Exercițiului PLATINUM LION 19, este în desfășurare. Militari din cadrul Batalionului 20 Infanterie Dolj, alături de structuri aparținând Forțelor Terestre din Bulgaria, Georgia și Serbia, execută în această perioadă, exerciții de rezolvare a unei situații tactice cu teme ce variază de la lupta în mediul urban, până la desfășurarea acțiunilor de apărare și ofensivă.

Distribuie articol

În cadrul acestei etape, militarii își perfecționează tacticile și procedurile utilizate pe timpul ducerii luptei, concomitent cu realizarea coeziunii între forțele implicate în exercițiu, se precizează în comunicatul Headquarters Multinational Brigade South East: HQ MN BDE SE.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă