Guvernul Orban dă aripi Fabricii de Avioane Craiova. 100 de milioane de euro pentru modernizarea IAR 99 Șoim

Guvernul Orban dă aripi Fabricii de Avioane Craiova. 100 de milioane de euro pentru modernizarea IAR 99 Șoim

18:12 21.05.2020
0

Industria craioveană primește un sprijin consistent din partea Guvernului Orban, cea mai recentă decizie fiind luată de către Ministerul Apărării. Așa cum a promis la vizita derulată la Craiova, ministrul Apărării Nicolae Ciucă a prezentat joi, în sedința de Guvern, ultimele detalii despre achizițiile care se fac la Avioane Craiova, acolo unde se vor moderniza avioanele IAR, potrivit știripesurse.ro.

Distribuie articol

Nicolae Ciucă, ministrul Apărării: Așa cum ne-am angajat când am fost la la IAR Craiova, am finalizat documentația tehnică procedura de achiziție pentru modernizarea IAR 99 Șoim.

Așteptăm uzina de la Craiova să vină cu propunerea tehnică și financiară. În prima etapă este vorba de o alocare financiară de 60 de milioane de euro, iar în a doua etapă 40 de milioane de euro. Uzina de la Craiova are șansa să reintre în partea de relevanță a industriei de apărare.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă