Gigel Știrbu: Apel către mediul de afaceri din Olt pentru a susține sistemul medical din județ

Gigel Știrbu: Apel către mediul de afaceri din Olt pentru a susține sistemul medical din județ

20:58 22.03.2020
0

Deputatul liberal Gigel Știrbu, vicepreședintele PNL, a adresat un apel la solidaritate către antreprenorii din Olt pentru a susține sistemul medical din județ în lupta pentru combaterea răspândirii coronavirusului. Deputatul Știrbu le reamintește reprezentanților mediului de afaceri deschiderea pe care a manifestat-o de fiecare dată pentru a face demersuri în favoarea investitorilor, indiferent de culoarea politică a liderilor din administrația publică locală, județeană sau centrală. În contextul confruntării cu lipsuri privind dotările din spitale, deputatul Știrbu consideră că orice sprijin este de apreciat și prin valoarea mesajului de solidaritate în vremuri extrem de dificile pe care le traversăm toți.

Distribuie articol

Scrisoare deschisă

Prin prezenta scrisoare deschisă, în contextul epidemiei cu noul coronavirus care, din păcate, a afectat și teritoriul României și care ia amploare de la o zi la alta, adresez, cu speranță, o rugăminte tuturor firmelor care își desfășoară activitatea în județul Olt de a veni acum în sprijinul salvării sănătății oltenilor și a protejării forței de muncă.

Având în vedere creşterea rapidă la nivel naţional a cazurilor confirmate de infecţie cu virusul COVID-19, este neapărată nevoie de sprijin financiar pentru dotarea într-un timp cât mai scurt a Spitalului Județean de Urgență Slatina și a celorlalte spitale din județ cu tehnică medicală, cu kituri de testare pentru COVID-19 și aparatură de laborator pentru ca procesarea probelor prelevate de la oameni să se realizeze într-un timp cât mai scurt, cu măști, mănuși și combinezoane pentru personalul medical care face tot ceea ce este omenește posibil pentru salvarea vieților semenilor noștri.

Județul Olt găzduiește multe întreprinderi profitabile, care, în timp, au ajuns să se identifice cu județul nostru, din diferite domenii de activitate, care au creat numeroase locuri de muncă pe raza județului. Sunt companii care au cifre mari de afaceri din industria metalurgiei aluminiului, fabricării anvelopelor, dar nu numai acestea pot da dovadă de implicare socială prin intermediul contribuțiilor financiare direcționate în aceste vremuri grele către spitalele din județul Olt.

Fac acest apel de responsabilitate și de solidaritate umană și chem pe această cale toate companiile de pe raza județului Olt, să fie alături de medicii pe umerii cărora zilele acestea se pune o enormă presiune. Trebuie să fim uniți, să ne gândim că orice contribuție, indiferent de valoarea ei, este importantă acum și că cineva cu siguranță are nevoie de ea.

Au fost momente când autoritățile locale și centrale, dar și aleșii județului Olt au sărit în ajutorul antreprenorilor care-și desfășoară activitatea în acest județ. Cred că este momentul să arătăm lumii întregi că suntem o comunitate unită.

Gigel ȘTIRBU - vicepreședinte PNL, deputat PNL Olt


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă