Fundația Orizont organizează o Conferință de lansare START-UP-uri în cadrul Start Antreprenoriat!

Fundația Orizont organizează o Conferință de lansare START-UP-uri în cadrul Start Antreprenoriat!

14:23 24.06.2019
0

Fundaţia Orizont organizează miercuri 26 iunie 2019, ora 15.00, la Sala Coloanelor, str. Unirii, nr. 26, Et.1, Craiova, conferința de lansare a start-up-urilor înființate în cadrul proiectului POCU/82/3/7/103896 “Start Antreprenoriat”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Distribuie articol

Proiectul este implementat de Fundația Orizont în parteneriat cu Asociația Psihologilor Gorjeni - APSG și Fundația Centrul Român pentru Întreprinderii Mici și Mijlocii – CRIMM.

În cadrul evenimentului de lansare a întreprinderilor nou create vor fi prezentate cele 36 IMM-uri beneficiare ale ajutorului de minimis, în scopul promovării afacerilor.

Rezultatul de impact al activității este reprezentat de oportunitățile de dezvoltare a celor 36 IMM prin stabilirea de noi contacte/network și promovarea pe piață.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă