Festivalul Toamnei la Târgu Jiu

Festivalul Toamnei la Târgu Jiu

08:53 03.10.2019
0

Weekend-ul viitor, la Târgu Jiu, va avea loc o nouă ediție a Festivalului Toamnei. Evenimentul se va desfășura în perioada 04-06 octombrie, atât în Piața Centrală cât și în zona pietonală din centrul municipiului.

Distribuie articol

Cei prezenți vor avea parte de expoziții cu produse de sezon și degustare de preparate culinare tradiționale, iar în centrul orașului va fi organizat un târg al meșterilor populari, de unde pot fi achiziționate produse alimentare și de artizanat. De asemenea, în amfiteatrul din zona pietonală va funcționa un târg cu produse alimentare, de unde vizitatorii pot cumpăra plăcintă, tochitură cu mămăliguță, pastramă, precum și alte delicatese culinare.

Festivalul se va încheia cu Ziua Recoltei, duminică, 6 octombrie, când membrii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” și Fanfara Armonia vor susține, începând cu ora 10:00, un spectacol de excepție, chiar pe scena amplasată în Piața Centrală. De asemenea, comercianților care au expus cele mai frumoase produse de-a lungul anilor, le vor fi oferite câteva premii cu caracter agricol.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă