Familie disperată! Îşi caută băiatul care urma să ajungă acasă  din Germania încă de anul trecut, dar a dispărut fără urmă

Familie disperată! Îşi caută băiatul care urma să ajungă acasă din Germania încă de anul trecut, dar a dispărut fără urmă

12:35 16.11.2019
0

Polițiștii din Olt caută un tânăr de 26 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt, care, în luna aprilie 2018, a plecat de la domiciliul său în Germania și nu a revenit până în prezent.

Distribuie articol

"La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orelor 12:00, o femeie de 48 de ani din comuna Tufeni, județul Olt, a sesizat că în luna aprilie 2018, fiul său, TUDOR CIPRIAN COSMIN, de 26 de ani, a plecat voluntar de acasă. Acesta a contactat-o telefonic pe mama sa în luna august 2018, căreia i-a spus că intenționează să revină la domiciliu și că se află la muncă în Germania, dată de la care membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu acesta", susţin reprezentanţii IPJ Dolj.

Semnalmente: 1,80 metri înălțime, constituție atletică, greutate 70 kg, părul șaten, ochii albaștri.

Semne particulare: aluniță pe obrazul drept și o operație de femur la piciorul drept.

Nu sunt cunoscute articolele de îmbrăcăminte purtate de acesta în momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă