Face o adevărată din hârtie! Povestea elevului de la Colegiul Militar

Face o adevărată din hârtie! Povestea elevului de la Colegiul Militar

08:22 06.02.2021
0

Totul a început la vârsta de 7 ani. Era un copil creativ care a vrut dintotdeauna să își găsească o pasiune care să-l reprezinte.

Ce anume l-a atras și cum ajuns să aibă așa îndemânare, povestește chiar el, Andrei Dinu, elev în clasa a IX – a E la Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu”:

Distribuie articol

,,Într-o zi, uitându-mă pe youtube, am văzut un videoclip ce prezenta cum se confecționează o floare dintr-o hârtie. Și am început să fac și eu. Mi-am luat lipiciul și cinci bucăți de foi pătrate și-am lucrat iar la final am fost foarte mândru de ce am realizat.

Șapte ani mai târziu mi-am dat seama că această floare mai poate fi folosită în continuare pentru a realiza un glob.

Din momentul în care am făcut primul meu origami, am început să creez din ce în ce mai multe piese. Trecând prin toate tipurile de origami, am învățat că există mai multe moduri de a crea prin împletirea hârtiei, cum ar fi qulling-ul, un procedeu impresionant. Dar, pentru mine, origami-ul piese (origami 3D, cum mai este numit) mi se pare cel mai interesant și este cel pe care îl practic cu mare plăcere în continuare!

Vă plac lucrările mele?”


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă