Eroii zilei! Au găsit un minor dispărut, în doar câteva minute

Eroii zilei! Au găsit un minor dispărut, în doar câteva minute

11:31 29.03.2021
0

Cei trei polițiști din imagine își desfășoară activitatea la Posturile de poliție Nicolae Titulescu, Crâmpoia și Șerbănești, din județul Olt.

Distribuie articol

Şi-au făcut datoria și au găsit un minor care a plecat de acasă, într-un moment de neatenție a tatălui, și s-a rătăcit într-o pădure din apropierea satului.

Copilul nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințat familiei în siguranță.

„La data de 28 martie, ora 09:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că nu își mai găsește fiul, de 6 ani. Cei doi s-ar fi aflat pe o stradă din comuna Nicolae Titulescu, iar în jurul orei 09:00, într-un moment de neatenție a tatălui, minorul ar fi plecat de lângă acesta. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Perieți s-au mobilizat de îndată și au început activitățile de căutare”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Sursa citată a mai spus că după 25 de minute polițiștii au găsit băiatul pe malul râului Vedea, în pădurea Colnicul Bătrân, la aproximativ 500 de metri de casa bunicilor. „În momentul identificării, micuțul se juca și a cooperat cu polițiștii. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințat familiei în siguranță”, a adăugat reprezentantul Poliției Olt.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă