Emoţiile au luat sfârşit! 1484 de candidaţi au susţinut examenul de admitere la şcoile militare de subofiţeri

Emoţiile au luat sfârşit! 1484 de candidaţi au susţinut examenul de admitere la şcoile militare de subofiţeri

07:08 21.01.2020
0

Emoțiile admiterii au luat sfârșit pentru cei 1498 de candidați care au susținut ultima probă a concursului de admitere la școlile de subofițeri de jandarmerie, evaluarea cunoștințelor.

Distribuie articol

Emoţii pentru admitere au fost şi pentru 164 tineri gorjeni care au fost recrutaţi de I.J.J. Gorj pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi pentru 10 tineri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Fălticeni.

La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani pe primul loc, cu 88 de puncte, s-a clasat un candidat din județul Argeș, în timp ce la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi \"Petru Rareș\" Fălticeni, primul candidat admis a obținut 85 de puncte și este din județul Galați.

"Mulțumim tuturor candidaților care au ales cele două instituții militare de învățământ ale Jandarmeriei Române, îi felicităm pe cei care au reușit și îi încurajăm să persevereze pe toți cei care își doresc o carieră în uniforma bleu jandarm!", au scris reprezentanţii Jandarmeriei Române pe pagina de socializare-


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă