Elevii vladimirești participanți la faza județeană a Concursului ,,Istorie şi societate în dimensiune virtuală” au fost premiați

Elevii vladimirești participanți la faza județeană a Concursului ,,Istorie şi societate în dimensiune virtuală” au fost premiați

16:47 11.02.2020
0

Elev caporal Marciuc Ionel Ștefan și de elev fruntaș Bălașea Orlando Cristian au participat la Secțiunea Istorie ,,Pagini Web” și au fost îndrumați de profesor de istorie Nori Cadea și profesor de informatică Alexandra Marcu. Materialele ,,Tradiție și actualitate în asimetria militară”, prezentat de Ionel Ștefan Marciuc și ,,Legendele și miturile Greciei Antice”, prezentat de Orlando Cristian Bălașea, au fost apreciate de juriu astfel că primul dintre ei a obținut Premiul al II-lea, iar cel de-al doilea cu Premiul al III-lea.

Distribuie articol

Concursul se adresează elevilor cu aptitudini, înclinaţii şi interese deosebite în domeniul istoriei, ştiinţelor socio-umane şi informaticii și are drept scop realizarea unor materiale cu ajutorul computerului pe teme de istorie (istoria românilor sau istorie universală) şi ştiinţe socio-umane (educaţie civică, cultură civică, logică, argumentare și comunicare, psihologie, sociologie, economie, filosofie, educaţie antreprenorială, studii sociale). Materialele pot fi realizate, la alegere, fie sub forma unor ,,Pagini Web” fie sub forma unor ,,SOFT-uri educaţionale”.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă