Elevii Colegiului Militar din Craiova, pasionaţi de artă fotografică

Elevii Colegiului Militar din Craiova, pasionaţi de artă fotografică

07:34 21.02.2020
0

Cea de-a XII – a ediție a Competiției Tinereții a continuat cu proba de artă fotografică. Subiectul de anul acesta al concursului, ,,Craiova e tanără”, a fost abordat realist sau simbolic. Genurile artistice cărora li s-a adresat proba au fost portret,compoziţie, natură static și peisaj.

Distribuie articol

Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu“ a participat la toate secțiunile, lucrările pentru concurs fiind evaluate după diverse criterii de jurizare: tehnică, expresivitate, compoziţie, originalitate şi creativitate.

Pasionați de arta fotografică, elevii Alexandru Gabriel Vărzaru și Mihai Cristian Rotărescu, ambii din clasa a IX-a D, și colegii lor mai mari: elevii fruntaș Minuna Popescu, Ștefan Papa și Iasmina Pătrulescu au surprins aspecte inedite ale tinereții, ca stare de spirit atât a lor cât și a Craiovei. Parcul Nicolae Romanescu, Centrul vechi al urbei sau bucuria primei zăpezi au fost câteva dintre sursele de inspirație pentru tinerii panduri, aceștia obținând Premiul al III-lea.

Coordonarea și îndrumarea lor a fost asigurată de profesorii Carmen Ionescu, Daniela Maria Popa și Monica Tănasie.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă