Ei sunt studenţii care livrează legume cu bicicleta la domiciliul clientului

Ei sunt studenţii care livrează legume cu bicicleta la domiciliul clientului

11:47 29.03.2021
0

Tot mai mulţi tineri prind curaj să ia contact de mici cu lumea afacerilor, dezvoltate cu cap, afaceri prietenoase cu natura.

Este şi cazul unui grup de studenţi din Craiova (studenţi la horticultură, inginerie sau litere) care aduc la domiciliul clientului legume bio sezoniere...cu bicicleta.

Distribuie articol

Legumele sunt culese din sera facultăţii, dezvoltată de tineri, iar coşul cu bunătăţi este transportat cu bicicletele Gobike, un alt program întreprins de tineri, pt a proteja natura.

Studenţii vor, pe această cale, să dezvolte strategii inovative în Dolj, pentru cultivarea şi transportarea legumelor. Ei ţin cu dinţii să funcţioneze proiectul, astfel că toţi banii obţinuţi din vânzări, dar şi donaţiile se reinvestesc în materia primă.

"Grena reprezintă un proiect finanțat prin programul Craf, ce are scop principal apropierea studenților de natură, dar mai ales dezvoltarea durabilă într-un mediu sănătos al societății craiovene. Bucuria vine atât din noi, cât și din tot ceea ce ne înconjoară, sănătatea personală este rezultatul a tot ceea ce facem, dar mai ales a ceea ce trăim, iar natura reprezintă prin simpla sa existență, leagănul vieții si trăirilor noastre, astfel atât pentru propria armonie interioară, cât și pentru restabilirea relației om-natură, membrii voluntari Grena își propun să creeze pentru societatea noastră, din acest proiect o sursă de hrană, sănătate și bunăstare într-un mod cât mai practic, toate acestea în scopul disciplinării sociale și menținerii unui mediu cât mai curat și prielnic", Ionuţ Şerbănoiu.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă