Echipa de minifotbal Peppy Dolce Vita Old Boys Târgu Jiu, premiată de autorităţile locale

Echipa de minifotbal Peppy Dolce Vita Old Boys Târgu Jiu, premiată de autorităţile locale

11:20 31.07.2019
0

Echipa de minifotbal, Peppy Dolce Vita Old Boys Târgu Jiu, campioana națională 2019 la nivel de Old Boys (jucători +40 ani), a fost premiată în ultimele zile de către autoritățile județene şi cele locale.

Distribuie articol

Astfel, o delegație a echipei, in frunte cu managerul Daniel Buleac și antrenorul Petrișor Gurică, a fost invitată vineri la sediul Consiliului Județean Gorj. Acolo, echipa a fost premiată de către președintele Cosmin Popescu, înaintea ședinței de CJ. Echipa a primit un trofeu, o minge pe care toți jucătorii și-au pus semnăturile și o diplomă, în timp ce jucătorii au primit cu toții diplome individuale prin care le-au fost recunoscute meritele.

Delegația echipei s-a deplasat în cursul zilei de luni și la sediul Primăriei Târgu Jiu, acolo unde a fost premiată de către primarul Marcel Romanescu, înaintea ședinței de Consiliu Local. Echipa a primit un trofeu și o diplomă, în timp ce jucătorilor le-au fost înmânate diplome individuale.

Peppy Dolce Vita Old Boys Târgu Jiu a devenit prima echipă de minifotbal din Gorj care ajunge in finala unei competiții de anvergură națională. La turneul care a avut loc in perioada 12-14 iulie la Drobeta Turnu Severin au participat cele mai bune 16 echipe din țară.

Jucătorii care au făcut posibilă această performanță, în mare parte foști jucători la echipa locală Pandurii Târgu Jiu, sunt următorii: Dorin Hîrsu (portar) – Aurel Amzucu, Lucian Mălăele, Romeo Rădoi, Cătălin Trofin, Ion Cănăvoiu, Marian Erburosu, Valentin Ciolacu, Adrian Popescu, Daniel Buleac și Petrișor Gurică. Staff-ul echipei a fost format din: Daniel Buleac, Petrișor Gurică, Marius Buleac și Cosmin Iosu.

Peppy Dolce Vita Old Boys Târgu Jiu va participa la EMF Masters Cup (Champions League - Old Boys) de la Rimini, Italia, din perioada 5-8 septembrie, competiție organizată de Federatia Europeană de Minifotbal (EMF).


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă