Echilibru perfect între bugetul și confortul tău, pe litoral, la Blue Sky Hotel din Eforie Nord

Echilibru perfect între bugetul și confortul tău, pe litoral, la Blue Sky Hotel din Eforie Nord

20:09 19.03.2024
0

Nominalizat pentru Best Family Hotel la International Travel Awards, Blue Sky Hotel vine în întâmpinarea turiștilor cu servicii și facilități ce vor face din perioada petrecută aici vacanța sau concediul mult visat.

Distribuie articol

Parte integrantă a orașului Eforie, Eforie Nord este a doua stațiune, ca mărime, de pe litoralul românesc situată la doar 14 km de municipiul Constanța. Caracterizată prin faleza foarte lungă, la peste 30 de metri înălțime și plajele late cu intrare lină în mare, Eforie Nord se regăsește printre stațiunile preferate de turiști pentru petrecerea unui sejur la malul mării. Datorită așezării sale geografice, la mică distanță de lacul Techirghiol, stațiunea Eforie Nord este potrivită atât pentru turismul recreativ cât și cel balnear, principalele afecțiuni care se pot trata aici fiind cele reumatismale inflamatorii și degenerative, afecțiuni ale sistemului nervos periferic, tulburări de circulație, obezitate, afecțiuni respiratorii, rahitism, etc.

În tot acest peisaj geografic, iese în evidență prin accesul facil, foarte aproape de Drumul Național 39 care face legătura între Constanța și Mangalia, departe de tumultul stațiunii, Hotelul Blue Sky, o construcție pe patru etaje, la standard de trei stele, care oferă turiștilor gradul de confort necesar pentru petrecerea unui concediu de neuitat.

Nominalizat pentru Best Family Hotel la International Travel Awards, Blue Sky Hotel vine în întâmpinarea turiștilor cu servicii și facilități ce vor face din perioada petrecută aici vacanța sau concediul mult visat.

Cele 40 de camere disponibile sunt structurate în camere standard și family, camerele standard având pat matrimonial, iar cele family un pat matrimonial și un pat single pentru adult. Așadar, o cameră family poate acomoda cu ușurință 3 adulți, spațiul interior și organizarea fiind mai mult decât suficient pentru a asigura confortul necesar. O atenție deosebită a fost acordată și persoanelor cu dizabilități, astfel, există asistență la recepție 24/7, iar hotelul este dotat cu lift, iar băile au acces walk-in. Toate camerele, indiferent că sunt standard sau family, au balcon privat, aer condiționat, frigider și spațiul necesar pentru a asigura confortul de care aveți nevoie. Camerele sunt spațioase și luminoase iar mobilierul modern asigură confortul necesar turiștilor pentru a avea un sejur relaxant.

Pentru securitatea dumneavoastră, accesul în hotel se face pe bază de cartelă magnetică, recepția este funcțională 24/7, iar parcarea și hotelul sunt supravegheate video non-stop. Parcarea se face în fața hotelului în limita locurilor disponibile și este gratuită pentru clienți, și pe stradă, lângă hotel, în cazul în care locurile de parcare ale hotelului sunt insuficiente. Parcarea, pe stradă, lângă Blue Sky Hotel se face tot gratuit. Accesul la internet se face prin intermediul unei conexiuni wireless, gratuită pentru clienți, disponibilă pe toată suprafața proprietății.

Din dorința de a face un sejur cât mai plăcut și confortabil, personalul profesionist al hotelului a fost instruit în așa fel încât concediul petrecut la Blue Sky Hotel să fie unul de care să vă aduceți aminte cu plăcere.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților, Blue Sky Hotel, pe lângă site-urile de rezervări clasice, a venit cu propria platformă de rezevări, astfel sejurul dumneavoastră fiind asigurat și garantat 100%. Această platformă poate fi accesată aici: https://blue-sky-resort-9.pynbooking.direct/

Pentru se asigura de bunul mers al lucrurilor și de o vacanță reușită, Blue Sky Hotel pune la dispoziția clienților serviciu de check-in și check-out non-stop. De asemenea, personalul hotelului este disponibil pentru orice fel de întrebare sau cerere.

La Blue Sky Hotel din Eforie Nord este necesar să vii o singură dată, apoi, acesta va fi alegerea ori de câte ori vei avea ocazia să ajungi pe litoralul românesc.

Contact și rezervare Blue Sky Hotel Eforie Nord

Adresă Strada Meduzei Nr. 1, Eforie Nord, Constanța, România

Telefon 0739 914 704

Site https://www.blueskyhoteleforie.com/

Platformă rezervare https://blue-sky-resort-9.pynbooking.direct/


Sursa: Turist prin Romania
Sursa imagine: Blue Sky Hotel Eforie Nord
Adrian Satmaru

Adrian Satmaru

Romania merita mai mult! Avem o tara absolut extraordinara care merita promovata si mediatizata. Din 1996 fac acest lucru si voi continua sa-l fac atat timp cat voi mai putea. Fac tot ce imi sta in putere sa promovez traditia, cultura, istoria si mestesugurile locale. Pana la urma, istoria si cultura definesc un popor.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă