Duș scoțian pentru Celtic asigurat de Dan Petrescu. Calificare spectaculoasă a CFR Cluj după un meci nebun

Duș scoțian pentru Celtic asigurat de Dan Petrescu. Calificare spectaculoasă a CFR Cluj după un meci nebun

07:00 14.08.2019
0

Dan Petrescu și-a probat talentul de antrenor și a reușit să conducă CFR Cluj la o calificare de răsunet după victoria de pe terenul adversarilor de la Celtic Glasgow. Dacă în tur se înregistrase un rezultat e egalitate 1-1, pe teren propriu au avut parte de un duș scoțian. 3-4 (0-1) pentru clujenii care s-au calificat cu scorul general de 4-5. Prestația excelentă a echipei antrenate de Dan Petrescu este arătată de cele patru goluri înscrise în deplasare de Deac, Omrani (2) și Țucudean.

Distribuie articol

CFR Cluj s-a calificat pentru barajul intrării în grupele Champions League, unde va întâlni Slavia Praga. Indiferent de rezultatul acestui nou tur de calificare, în cazul unei unui insucces, clujenii și-au asigurat prezența în grupele Europa League.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă