Familia Regală a României a felicitat-o pe Simona Halep

Familia Regală a României a felicitat-o pe Simona Halep

22:26 13.07.2019
0

Printre primele mesaje de felicitare primite de Simona Halep după câștigarea Turneului de enis de la Wimbledon 2019 s-a numărat cel al Familiei Regale a României, prin MS Margareta Custodele Coroanei și Principele Radu al României. Susținători ai sportivilor și ai diverselor federații, inclusiv al Comitetului Olimpic Român, for aflat sub Înalt Patronaj Regal, membrii Familiei Regale au participat de nenumărate ori la meciuri de tenis. Împreună cu Horia Tecău și cu alți tenismani, Casa Regală a României derulează acțiuni caritabile sau de promovare a sportului românesc. Mesajul de astăzi este plin de căldură și exprimă prețuirea Familiei Regale pentru o mare campioană:

Distribuie articol

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu felicită din inimă pe Simona Halep pentru extraordinara realizare de astăzi, cucerirea titlului feminin la Wimbledon! Marea noastră campioană a făcut milioane de români să se simtă mândri în această zi.


Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă