Drama unei familii de asistenţi medicali aflaţi cu copiii la mare!   Tatăl, mort la 45 de ani de o formă severă de COVID-19

Drama unei familii de asistenţi medicali aflaţi cu copiii la mare! Tatăl, mort la 45 de ani de o formă severă de COVID-19

19:09 19.07.2020
0

Florin Cazacu, asistent medical la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, era la mare când a început să se simtă rău. Soţia sa, şi ea asistent medical, dar şi cei doi copii au fost şi ei testaţi pozitiv. Bărbatul nu avea comorbidităţi. „Iubea să cânte la orgă, era sufletul petrecerilor noastre“. A murit într-un spital din Constanţa.

Distribuie articol

"Colectivul Clinicii 2 Psihiatrie Craiova îşi ia astăzi rămas bun de la colegul, asistent Florin Cazacu, un om deosebit, dedicat meseriei sale care a plătit tributul suprem în lupta cu adversarul tacut si perfid al zilelor noastre. Unul dintre noi a pierdut lupta cu virusul, dar noi n-am pierdut războiul, vom rămâne uniţi, luptând ca sacrificiul lui suprem să nu fi fost în zadar! Şi dacă ar trebui să învăţăm ceva din această dramă, ar fi să încerăm să ne pastram raţiunea în aceste zile tulburi în care apar din ce in ce mai multe informaţii false, contradictorii, teorii conspirationiste care duc la dezbinare, neîncredere şi ură. Virusul există, e imprevizibil şi face victime, indiferent de vârstă, stare de sănătate şi meserie! Să alegem libertatea de a fi prudenţi şi echilibraţi, cu constiinţa unei conduite care poate proteja sau dimpotriva, poate distruge vieţi! Condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! ", a postat un coleg pe pagina de socializare.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă