Dorel de Craiova: capace pătrate peste guri de canal rotunde

Dorel de Craiova: capace pătrate peste guri de canal rotunde

16:28 03.07.2019
0

Lucrările edilitare în Craiova aduc un plus de originalitate prin soluțiile... tehnice găsite de constructori. Un craiovean a surprins modul cum se pun capace pătrate peste guri de canal rotunde. Pe strada Merișorului, fotograful Florin Chirea a găsit și alte urme ale lui Dorel, cum ar fi guri de canal umplute cu pamânt.

Distribuie articol

Improvizațiile de pe drumul în lucru pot fi periculoase, semnalizarea fiind realizată rudimentar. Gurile de canal nu sunt delimitate și reprezintă o capcană pentru automobiliști sau pietoni. Așa-zisele soluții tehnice găsite pentru a termina cât mai repede lucrările indică o grabă care va produce inevitabilele reparații ale străzii la scurt timp după inaugurare, probabil chiar în perioada de garanție.


Sursa: Florin Chirea facebook
Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă