Cupa verii, o competiţie cu tradiţie în comuna Pristol

Cupa verii, o competiţie cu tradiţie în comuna Pristol

07:44 26.07.2019
0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat joi seara, la un eveniment sportiv cu tradiție, care se desfășoară în comuna mehedințeană Pristol.x

Distribuie articol

Cu această ocazie, președintele Consiliului Județean Mehedinți a oferit jucătorilor din echipa reprezentativă a comunei, echipamente sportive compuse din șort, tricou și jambiere, achiziționate de Consiliul Județean Mehedinți, așa cum a procedat în urmă cu trei luni cu cele peste 20 de asociații sportive din Mehedinți.

“Pe terenul de fotbal din localitate, echipa de “old boys” din Craiova a întâlnit echipa comunei Pristol. Printre jucători s-au aflat foști fotbaliști de la Drobeta. M-am bucurat să mă alătur jocului și să mă bucur de spectacolul fotbalistic! Îi felicit pe toți jucătorii, dar și pe domnul primar Ion Neamțu și domnul viceprimar Adrian Constantinescu pentru că mențin “Cupa Verii” în evenimentele locale de interes!

Le doresc mult succes tuturor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă