Cros inedit! Au alergat în salina de la Ocnele Mari

Cros inedit! Au alergat în salina de la Ocnele Mari

07:09 10.02.2020
0

Pasionați de sport și mișcare în aer liber, doi jandarmi, plutonier major Rădulescu Nicolae și plutonier adjutant Pleșa Alin, au ales să-și petreacă sfărșitul de săptămână la Crosul de alergare și orientare turistică ,, Buridava Winter Run ,, organizat în localitățile Vlădești și Ocnele Mari pentru promovarea sportului în natură și a obiectivelor turistice din județ.

Distribuie articol

Cei doi jandarmi participă frecvent la astfel de manifestări sportive, reușind să obțină și locuri fruntașe. Astfel, Nicolae a obținut astăzi locul al II-lea pentru traseul de 5 km în interiorul Salinei Ocnele Mari, iar Alin a obținut ieri locul al IV-lea la categoria 35-49 ani, traseu de 5 km montan cu plecare din Ocnele Mari și sosire în localitatea Vlădești.

Nici Jandarmeria Vâlcea nu s-a lăsat mai prejos, fiind și ea premiată în mod simbolic cu un bulgăre de sare pentru sprijinul acordat pe parcursul celor două zile de concurs.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă