Craioveanul Vlad Gruia, pe podiumul național la călărie

Craioveanul Vlad Gruia, pe podiumul național la călărie

23:57 19.08.2019
0

Vlad Gruia face parte din componența secției de călărie al CSM Craiova și este unul dintre cei care și-au făcut cunoscut numele la nivel național. Tânărul călăreț, în vârstă de doar 18 ani, a participat la trei competiții din acest sezon de vară al Campionatului Național de sărituri peste obstacole. La fiecare a reușit să urce cel puțin o dată pe podium, în ciuda unei concurențe solide alcătuită din sportivi cu un palmares important și mulți ani de experiență în spate.

Distribuie articol

Cele mai recente performanțe ale lui Vlad au venit în urma concursului desfășurat la Baza Hipică Equestria din localitatea Snagov, în perioada 8-11 august, unde sportivul de la CSM Craiova a obținut două clasări pe primul loc al podiumului la întrecerea de nivel D. La aceeași competiție, dar cea desfășurată în perioada 21-23 iunie, Vlad s-a clasat pe locul doi tot la categoria D, în ambele concursuri participând împreună cu calul Carland.

A treia întrecere cu succes pentru acesta a avut loc la competiția organizată în Jegalia, în perioada 23-26 mai. Aici, Vlad Gruia a bifat o clasare pe primul loc și pe locul trei în probele de la categoria de nivel C, plus un loc secund la categoria D, avându-l ca partener tot pe Carland. La categoria E, călărețul craiovean a concurat împreună cu calul Lacoste și a fost aproape de podium, ocupând locul patru.


Sursa: CSM Craiova
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă