Controale în spitalele din Mehedinţi, după tragedia din Piatra Neamţ

Controale în spitalele din Mehedinţi, după tragedia din Piatra Neamţ

06:51 17.11.2020
0

Începând de ieri, echipe mixte ale Direcției de Sănătate Publică Mehedinți și ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți desfășoară controale în toate secțiile de terapie intensivă pentru verificarea instalațiilor și a condițiilor de punere în funcțiune a aparaturii medicale. Aceste verificări s-au dispus la nivel național, în urma tragediei de la Spitalul Județean din Piatra Neamț.

Distribuie articol

"Voi urmări cu atenție aceste verificări mai ales că modelul PSD de la Neamț, cu managerii spitalului schimbați foarte des, în funcție de interesele politice ale președintelui Consiliului Județean, s-a întâmplat și la Spitalul Județean de Urgență din județul nostru.

Specialiștii de la Direcția de Sănătate Publică Mehedinți vor verifica respectarea condițiilor igienico-sanitare, dotarea cu aparatură și încadrarea personalului medical în aceste secții", a declarat prefectul Cristinel Pavel.

În județul Mehedinți vor fi verificate Spitalul Județean de Urgență, Spitalul Căi Ferate din Drobeta Turnu Severin, Spitalul Municipal Orșova și Spitalul Orășenesc Baia de Aramă.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă