Conferinţă internaţională la Craiova a Patronatului Detectivilor Particulari din România

Conferinţă internaţională la Craiova a Patronatului Detectivilor Particulari din România

23:05 12.06.2019
0

Patronatul Detectivilor Particulari din România (P.D.P.R.) a organizat în cadrul Universității din Craiova prima ediție a ”INTERNATIONAL PRIVATE INVESTIGATORS CONFERENCE – INVESTIGATIVE PRACTICES”. Evenimentul, desfășurat la nivel academic în perioada 5-8 iunie 2019, s-a bucurat de prezența unor experți de prestigiu în problematici de securitate, printre care s-au numărat Prof. univ. dr. Iulian Fota, Gl. bg. dr. Constantin Florea, dar și de participarea unor oaspeți de seamă din străinatate, precum Matthias Willenbrink – Past President World Association of Detectives (W.A.D.) și Gyorgy Barath - President Hungarian Detective Association (HDA).

Distribuie articol

Conferința a fost onorată de prezența reprezentanților Instituției Prefectului Dolj,Consiliului Județean Dolj, Primăriei Municipiului Craiova, Inspectoratului de Poliției al Județului Dolj, Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj, Curții de Apel Craiova, Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj, dar și asociați și administratori ai unor importante companii private.

Manifestarea, la care au participat 44 de agenții de detectivi particulari din țară și străinătate, se dorește a fi prima dintr-o serie de evenimente în cadrul cărora sunt abordate subiecte de larg interes pentru comunitatea internațională a detectivilor particulari. Principala preocupare o constituie îmbunătățirea serviciilor detectivilor particulari pentru clienți, respectiv găsirea de soluții adaptate noilor amenințări și riscuri la adresa patrimoniului și intereselor private, inclusiv împotriva atacurilor cibernetice, din ce în ce mai sofisticate și mai complexe.

Aprecierile primite după încheierea conferinței confirmă că Patronatul Detectivilor Particulari din România este o organizație puternică, care și-a asumat cu responsabilitate și profesionalism rolul de unică organizație profesională reprezentativă la nivel național și internațional pentru detectivii particulari din România.

Patronatul Detectivilor Particulari din România (P.D.P.R.) este membru al International Federation of Associations of Private Detectives (I.K.D. - Internationale Kommission der Detektiv) și reunește cele mai importante agenții de investigații din România, din punct de vedere al cifrei de afaceri și profesionalismului detectivilor particulari, majoritatea membrilor P.D.P.R. fiind totodată membri în World Association of Detectives (W.A.D.), prestigioasă aosociație cu reprezentare la nivel mondial.


Sursa: Patronatul Detectivilor Particulari din România
Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă