Concertul Operei Române Craiova susținut de Lara Fabian a fost anulat. Pentru a doua oară, se invocă presupuse cauze medicale. Se reprogramează?

Concertul Operei Române Craiova susținut de Lara Fabian a fost anulat. Pentru a doua oară, se invocă presupuse cauze medicale. Se reprogramează?

14:35 17.11.2019
0

Opera Română Craiova a anunțat, în urmă cu scurt timp, că a anulat spectacolului Pop Opera Concert, eveniment muzical care face parte din cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Internațional Elena Teodorini. Concertul urma să se desfășoare la Sala Polivalentă din Craiova astăzi, pe 17 noiembrie 2019.

Sunt invocate motive medicale dar sunt suspiciuni că eșecul financiar i-a determinat pe organizatori să bată în retragere. Este pentru cea de-a doua oară când artista italiană își anulează un concert în Craiova. De această dată, spectacolul urma să fie plătit din banii Primăriei Craiova, prin Opera Română, instituție aflată de mai mult timp în centrul unui scandal privind managementul dezastruos al lui Antoniu Zamfir.

Câte bilete se vânduseră pentru concert? Managerul Zamfir a anunțat că va explica într-o conferință de presă dacă din punct de vedere financiar se susținea concertul și care sunt detaliile acestui nou scandal? Cine și cum se vor recupera fondurile deja cheltuite?

Distribuie articol

Mesajul Operei Române Craiova:

În această dimineață am avut semnale despre o posibilă indisponibilitate fizică a Larei Fabian. Din nefericire, de curând am aflat că nu poate fi prezentă la Craiova astăzi și nici la spectacolele programate la București. Iată mesajul pe care Lara Fabian îl transmite spectatorilor:

„Dragii mei,

Cu cea mai mare tristețe vă anunț că sunt nevoită să anulez spectacolele din această săptămână. În acest moment sunt total incapabilă să fiu pe scenă, aceasta fiind și recomandarea doctorului. Regret sincer ce se întâmplă și știu că acest lucru va cauza durere și probleme multora dintre voi. Îmi cer iertare din adâncul sufletului pentru toate neplăcerile create.

Promit să mă revanșez.

A voastră, Lara”

Suntem nevoiți să analizăm, la nivelul conducerii Operei Române Craiova, situația nou creată, la ora 15.00 urmând să susținem o conferință de presă pentru a anunța decizia luată.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă