Clanurile din Caracal, arme electorale pentru PSD: Oamenii lui Codiță cară votanți PSD cu mașinile, la toate alegerile!

Clanurile din Caracal, arme electorale pentru PSD: Oamenii lui Codiță cară votanți PSD cu mașinile, la toate alegerile!

14:28 19.08.2019
0

Clanurile politice PSD și traficanții de carne vie din Caracal lucrează mână în mână pentru ca partidul care domină Oltul de trei decenii să înregistreze procente record. Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, Clanul lui Oacă spune că votează tot cu social-democrații, dar “din convingere”, nu din interese ca “ai lui Codiță”. Și le reproșează autorităților că Rădoi ”Codiță” a devenit de neatins.

Distribuie articol

După scandalul în care polițiștii care anchetau cazul dispariției fetelor din Caracal a scos la iveală colaborare dintre interlopi și polițiști, acum a venit rândul dezvăluirilor care vizează zona politică, după cum arată jurnaliștii de la Libertatea: Marius Predescu și Mădălin Oanță susțin că Remus Rădoi dictează și la Primăria Caracal, “e seară de seară la sfat, în curtea primarului”, și la DIICOT Olt, pe care îl alimentează cu martori falși, și la Poliție, unde “el numește sau dă jos comandanții”. Iar la alegeri, același Rădoi ar organiza transportul alegătorilor PSD la urne, într-un județ faimos pentru prezențe de peste 100 la sută, la secțiile de vot din comune. Remus Rădoi numește asta dreptate, clanurile rivale o numesc lipsă de fair-play. După ce fenomenul a ieșit la iveală, comentatorii TV l-au numit ”destructurarea statului”.

Citeşte întreaga ştire: Clanurile din Caracal se pârăsc unul pe altul. Apropiat al lui Oacă: „Oamenii lui Codiță cară votanți PSD cu mașinile, la toate alegerile!”


Sursa: Libertatea.ro
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă