CJ Mehedinţi a găsit cazare pentru angajaţii de la Ambulanţă, după serviciu

CJ Mehedinţi a găsit cazare pentru angajaţii de la Ambulanţă, după serviciu

09:24 08.04.2020
0

Angajaţii de la Ambulanţa Mehedinţi nu mai merg acasă, după serviciu, ci sunt cazaţi în două locaţii pentru a evita contactul cu familiile lor, după ce aici au fost confirmate două cazuri de COVID 19.

Distribuie articol

"După ce un asistent și un ambulanțier din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți au fost confirmați cu virusul SARS - CoV-2, cadrele medicale au decis să își continue activitatea cu toate măsurile necesare, astfel încât familiile lor să nu aibă de suferit.

Chiar dacă poartă echipamente complete, oamenii se tem că nu sunt pe deplin protejați în contactul cu eventualele cazuri de Coronavirus și în aceste condiții, au decis să nu mai meargă acasă, la familiile lor în timpul liber.

Imediat ce mi-au solicitat sprijinul, am căutat soluții și am găsit două locații în Drobeta Turnu Severin care vor fi puse la dispoziția personalului Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți pentru cazare pe toată perioada stării de urgență.

Acești oameni merită toată susținerea noastră, mai ales când pe umerii lor este o presiune foarte mare, în această perioadă.

În cazul lor, riscul de contactare a virusului este ridicat și merită tot respectul pentru faptul că aleg să stea departe de familii pentru a se pune în slujba noastră, a tuturor!", a declarat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă