1 kg praz
100 g ceapă
1,5 I apă fiartă împreună cu
2-3 linguri de condiment vegetal
50 g ţelină
30 g orez
50 ml ulei
1 legătură pătrunjel
1 legătură leuştean
2 linguri bulion
1/2 I borş
sare
Distribuie articol
Reţetă de post - pregăteşti aşa:
Fierbi apa împreună cu condimentul vegetal pentru a se obţine zeama pentru ciorbiţă. în această zeamă, pui ceapa tăiată mărunt, orezul şi ţelina şi fierbi 30 de minute.
Cureţi prazul, îl tai felii şi îl adaugi în ciorbă împreună cu uleiul, lăsând totul la fiert timp de 20 de minute.
Adaugi borşul clocotit separat şi bulionul. Mai clocoteşti puţin, sărezi după gust şi presari frunze de leuştean şi pătrunjel tăiate mărunt.
Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.