Carnagiu pe șosea: 10 morți și 8 răniți. COD ROȘU de intervenție!

Carnagiu pe șosea: 10 morți și 8 răniți. COD ROȘU de intervenție!

09:34 05.10.2019
0

Carnagiu pe o șosea în această dimineață: un microbuz cu 17 pasageri a fost spulberat de un TIR pe DN2A, în județul Ialomița, 10 oameni și-au pierdut viața pe loc. Accidentul a avut loc în jurul orei 5 dimineața și a fost activat planul roșu de intervenție, transmite Realitatea TV. Bilanțul victimelor poate să se schimbe din cauza rănilor foarte grave suferite de pasagerii accidentați.

Distribuie articol

Trei răniţi sunt internaţi la spitalul din Slobozia, iar cinci au fost aduşi la două spitale din Bucureşti, Floreasca şi Bagdasar Arseni.

S-a activat planul roșu de de intervenție: ambulanțe și mașini de primă intervenție din două județe intervin la fața locului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră pe DN2A Slobozia – Urziceni este oprită pe ambele sensuri între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, în judeţul Ialomiţa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un tir. Evenimentul este deosebit de grav: în urma impactului, 10 persoane au decedat, iar alte 8 au fost rănite.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă