Reţinuţi pentru lipsire de liberate și lovirea sau alte violențe!  Au luat cu forţa o tânără din Corabia şi au dus-o la Caracal

Reţinuţi pentru lipsire de liberate și lovirea sau alte violențe! Au luat cu forţa o tânără din Corabia şi au dus-o la Caracal

12:50 08.10.2019
0

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de polițiștii olteni, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pentru lipsire de liberate și lovirea sau alte violențe, după ce au luat cu forţa o tânără de pe o stradă din oraş.

Distribuie articol

Potrivit anchetatorilor, un bărbat, din orașul Corabia, județul Olt, a apelat numărul de urgență 112 și a sesizat faptul că sora sa, de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla pe strada C.A. Rosetti din Corabia, ar fi fost urcată cu forța într-un autoturismul argintiu, care s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

"De îndată, polițiștii olteni au declanșat activitățile de căutare, fiind alertate și județele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, polițiștii au identificat tânăra și celălalt bărbat, cei trei fiind audiați la sediul poliției.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 de ani, și, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în mașină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal.

În urma audierilor și probatoriul administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt", susţin reprezentanţii IPJ Olt.

În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate și lovirea sau alte violențe.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă