Campanie umanitară inedită!   Un preot din Caracal strânge cadouri pentru copii internaţi în spital

Campanie umanitară inedită! Un preot din Caracal strânge cadouri pentru copii internaţi în spital

07:18 02.12.2019
0

A şasea ediţie a campaniei “ZÂMBEŞTE! FAMILIA (noastră) TE IUBEŞTE!” iniţiată de preotul Iagăru Ion-Doru a început în noiembrie şi se va termina în data de 20 decembrie.

Distribuie articol

"FIŢI ALĂTURI DE COPIII INTERNAŢI ÎN SPITALE ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ, COPIII ROMÂNI DIN REGIUNEA BULGARĂ VIDIN, PRECUM ŞI CEI DIN FAMILII NEVOIAŞE", este mesajul preotului postat pe pagina de socializare.

Preotul a pregătit deja cutiile în care oamenii cu suflet mare vor pune darurile de Crăciun. Acestea pot fi ridicate de la sediul Bisericii Spitalului Municipal din Caracal.

„Ce poţi pune în cutie? Îţi oferim câteva sugestii: dulciuri (ou de ciocolată cu surprize, ciocolată, biscuiţi, napolitane), dar nu ceva perisabil (fructe proaspete, iaurt, ş.a.); articole şcolare: creioane colorate, un penar sau orice altceva; jucării potrivite pentru vârsta şi sexul copilului; produse de igienă personală: perie şi pastă de dinţi, săpun, şampon, gel de duş; o felicitare de Crăciun pe care să scrii câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la tine; articole de îmbrăcăminte: un fular, căciulă, ciorapi, mănuşi sau orice altceva de acest fel, nou sau purtat dar care să arate bine, să nu fie rupt, pătat sau deteriora; iconiţe , cruciuliţe şi cărţi de rugăciuni; o lumânare parfumată care să le amintească de mireasma Crăciunului; orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucura copiii voştri”, scrie Ion Iagăru pe pagina sa de Facebook.

Cutiile se colectează şi se distribuie prin Biserica Spitalului Municipal Caracal, data limită fiind 20 decembrie.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă