Primarul comunei Vitomireşti urmează să fie demis din funcţie, după ce a pierdut procesul cu ANI

Primarul comunei Vitomireşti urmează să fie demis din funcţie, după ce a pierdut procesul cu ANI

14:22 02.02.2021
0

Primarul comunei Vitomireşti, Robert Rotea, a pierdut definitiv procesul cu Agenţia Naţională de Integritate şi nu mai poate ocupa funcţia de edil şef.

Distribuie articol

"Dragi cetățeni ai Comunei Vitomiresti,

Pentru a lămuri ceea ce s-a vehiculat in aceste zile pe rețelele de socializare cu privire la faptul ca nu mai sunt primarul dumneavoastră fac precizarea ca:

In perioada 2013-2014 am făcut parte din CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE AL LICEULUI VITOMIRESTI(neremunerat) fapt care in perioada respectiva era incompatibil cu funcția de primar,iar acest lucru a fost sesizat către Agenția Naționala de Integritate tocmai de cei care acum scriu despre mine pe rețelele de socializare.Precizez ca in prezent e legal sa faci parte din consiliile de administrație.

Am pierdut procesul intentat împotriva Agenției Naționale de Integritate dar acest lucru nu înseamnă ca mi am pierdut funcția de primar.

Sunt in continuare PRIMAR al Comunei Vitomiresti și va asigur ca,cu sprijinul dumneavoastră,voi candida și in anul 2024", a postat primarul pe pagina de socializare.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă