Bianca Andreescu a câștigat finala turneului de la Toronto după abandonul Serenei Williams

Bianca Andreescu a câștigat finala turneului de la Toronto după abandonul Serenei Williams

21:44 11.08.2019
0

Bianca Andreescu, nr. 27 WTA, tânăra reprezentantă a Canadei de origine română, a câștigat finala de laToronto după ce a abandonat veterana Serena Williams, nr. 10 WTA, deținătoarea celui mai impresionant palmares în rândul jucătoarelor WTA aflate în activitate. Sportiva din SUA a acuzat dureri la spate și a abandonat după ce Bianca a condus 3-1 în primul set. Victoria sportivei din Canada nu e cu nimic stirbitp datorită parcursului său excelent până la acest joc.

Și Simona Halep a afost nevoită să abandoneze în sferturile de finală după o accidentare la gleznă.

Distribuie articol

Serena Williams a plâns și abia a reușit să spună câteva cuvinte la ceremonia de premiere: Nu sunt o plângăcioasă, dar îmi pare rău că n-am putut să închei azi partida. Bianca, ești o super-fată. Multumesc echipei, a fost un an greu pentru mine.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Servicii de sanatte si securitate in munca - Servicii profesionale de sanatate si securitate in munca.
Categorii

Conectare



Cont nou



Resetare parolă