Apariții stranii în Parcul Romanescu din Craiova. Ce le este sugerat edililor

Apariții stranii în Parcul Romanescu din Craiova. Ce le este sugerat edililor

20:53 23.07.2019
0

Edilii craioveni sunt ținta ironiilor din partea craiovenilor în urma sumelor costisitoare aruncate pentru o așa-zisă modernizarea Parcului Romanescu. Peste 11,3 milioane euro au fost cheltuiți pentru instalație de udare într-un parc natural, mii de kilometri de borduri noi, 99 de camere de supraveghere și centru de comandă, gard iluminat cu sute de becuri de mari dimensiuni. banii nu au mai ajuns pentru reparația unor monumente din parc, astfel încât Podul suspendat, hipodromul și Castelul Fermecat sunt în paragină. Artistul plastic Lucian Irimescu a venit cu o propunere glumeață, iaginând cum ar arăta următoarele investiții ale Primăriei Craiova în obiecte care să promoveze turismul gastronomic. Oricum, originalitatea artistului craiovean contrastează cu prăfuita hârțogărie pe care administrația o vântură când prezintă posibilitățile de petrecere a timpului liber în Craiova. E vară, merită să zâmbim!

Distribuie articol

Pe pagina sa de socializare, Lucian Irimescu a lăsat un mesaj amuzant la imaginea în care un ou prăjit gigantic plutește pe lacul din parc:

Căldură mare

Nenicule, cunoscând "setea" de frumos și nevoia de conservare a energiei regenerabile putem să "rezolvăm", la tot, îmbinând utilul cu plăcutul.

Obiect sculptural din fibră de sticlă, barcă și mâncare aflat pe lacul Parcului Romanescu din Craiova,

Iar despre lingură și Podul suspendat, artistul plastic face o trimitere la lucrările costisitoare făcute în Parcul Romanescu:

La început a fost parcul lui Redont

apoi "Podul suspendat"

apoi "Lingura"

A mai rămas apa sâmbetei!

Spre amuzamentul tuturor, artistul Lucian Irimescu a revenit și cu postarea unei furculițe. Tacâmulo e complet:

"Tacâmul" e complet

Furculisiem și noi ceva?!

Parc "romantic" arhitect Redont 1902

Parc tematic - "burta Mea" 2019

Sculptură "Furculițaaa" oțel oxidabil de proastă calitate în bon ton cu exploatarea parcului Nicolae P. Romanescu Craiova


Sursa: Lucian Irimescu facebook
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă