Anna Lesko, în videoclip cu  Jennifer Lopez, pe Youtube

Anna Lesko, în videoclip cu Jennifer Lopez, pe Youtube

04:26 13.11.2020
0

Anna Lesko a fost selecționată de artista americană Jennifer Lopez să apară într-un clip care face furori pe Youtube.

Jennifer Lopez face furori cu noua melodie pe care a lansat-o alături de Maluma, Pa\'Ti, iar la scurt timp după ce a cucerit topurile au apărut chllange-urile pe Tik Tok, potrivit ProFM.

Distribuie articol

Fanii din toate colțurile lumii s-au imortalizat dansând și apoi au încărcat imaginile pe TikTok, devenind astfel o adevărată provocare. Printre aceștia a fost și Anna Lesko, care a făcut public un videoclip în care apare frământând cocă pe ritmurile piesei lui Jennifer Lopez.

Cântăreața româncă a reușit să-i atragă atenția artistei, iar clipul ei a fost selectat pentru a face parte dintr-o compilație ce a fost urcată pe contul oficial de Youtube al lui Jennifer Lopez, urmărit de peste 13,7 milioane de persoane.


Sursa: ProFM
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă