Prea sexy pe scenă! Nicki Minaj, concert cu probleme în Arabaia Saudită

Prea sexy pe scenă! Nicki Minaj, concert cu probleme în Arabaia Saudită

07:54 06.07.2019
0

Nicki Minaj, celebră pentru versurile sale explicite şi ţinutele sumare, va susţine în premieră un concert, pe 18 iulie, în Arabia Saudită, fapt care a stârnit controverse pe reţelele de socializare, potrivit bfmtv.com.

Distribuie articol

(Minaj va fi foarte activă pe reţelele de socializare, va publica imagini în direct de pe scenă şi de la hotelul din Jeddah. Toată lumea va şti că Nicki Minaj a sosit în Arabia Saudită, a declarat Robert Quirke, unul dintre organizatorii evenimentului, citat de cotidianul local Arab News.

În Arabia Saudită, consumul de alcool este interzis, iar regulile sociale sunt foarte stricte, însă prinţul moştenitor Mohammed ben Salman a lansat o uşoară mişcare de liberalizare, deschizând noi săli de cinema şi permiţând organizarea de concerte şi mari evenimente sportive. Autorităţile au promis anul trecut că vor investi 64 de miliarde de dolari în industria de divertisment, în următorul deceniu.

Anunţul despre acest concert a provocat rumoare în rândul tinerilor saudiţi. \"Visul meu a devenit realitate\", a scris un internaut.

Însă anunţul a şi scandalizat publicul conservator. \"Vine şi îşi mişcă posteriorul şi cântă piese care glorifică sexul (...), iar apoi toată lumea îmi spune mie să port abaya (veşmânt tradiţional feminin ce acoperă tot corpul, n.r.). Ce naiba este asta?\", a întrebat o tânără pe Twitter.

Pe numele său real Onika Tanya Maraj, cântăreaţa hip-hop Nicki Minaj s-a născut în Saint James, în insulele Trinidad şi Tobago, şi a crescut în Jamaica şi în New York. Minaj a intrat în atenţia publicului după ce a semnat un contract cu Young Money Entertainment, în 2009. Celebră pentru stilul vestimentar foarte colorat şi perucile la fel de colorate pe care le utilizează frecvent, artista a avut mai multe piese clasate pe primele locuri în topurile de specialitate din Statele Unite.


Sursa: bfmtv.com
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă